Wil jij ook jouw persoonlijkheid en innerlijke kracht hervinden waardoor je stabiel en stevig in jouw wereld kan gaan leven en werken?

 

PERSONAL LIFE MAPPING is een uniek programma voor iedereen, die door gebeurtenissen de verbinding met zichzelf zoek is. Het biedt de oplossing om relaties, gezinszaken, carrière, werk en passie weer soepel te laten verlopen.

 

 “Als je de eenheid gaat missen met jezelf, is het niet altijd makkelijk om goed contact te houden met de wereld om je heen. Je kunt het gevoel hebben dat je de ander niet kunt bereiken of je onbegrepen voelen. Je wordt onbewust in oude (hechtings) patronen geworpen en je oude schema’s of patronen worden geactiveerd. Je kijkt dan door een bril naar de gebeurtenissen in je leven en je relaties (zowel in werk als in je privéleven), die gekleurd is door je verleden. “

 

Je gedraagt je dan niet meer als de persoon die je graag wilt zijn. Zonder je bewust hiervan  te zijn, kan er een vicieuze cirkel in je leven ontstaan en kan jouw relatie en of carrière in een impasse belanden.

 

Het PERSONAL LIFE MAPPING programma leert jou om deze vicieuze cirkel te doorbreken. 

 

 Voor wie?

  • Het PERSONAL LIFE MAPPING programma is bedoeld voor iedereen, die door de gebeurtenissen in zijn of haar leven niet meer de persoon is die hij of zij graag wil zijn.
  • Voor personen, die de relatie met zichzelf of zijn/haar omgeving een impuls willen geven en zichzelf op een dieper niveau willen begrijpen. Er wordt van je verwacht je jezelf openstelt en reflecteert op je eigen gedrag en dat van de wereld om je heen. Er wordt gewerkt met respect, humor, liefde, veiligheid en een knipoog.
  • Voor iedereen die klaar is voor het vormen van hun leven, werk en relaties zonder de dilemma's uit het verleden.

 

Het programma:

Het programma bestaat uit 10 individuele sessies van 1 tot 1,5 uur.

Verdeeld over 2 heldere en duidelijke modules. 

  • Instap module 1
  • Re-connecting module 2

Unieke INDIVIDUELE sessies waarin zelfkennis, inzicht, awareness, en verwerking in een persoonlijk werkplan van aanpak worden versterkt. Daar kun je de rest van je leven op bouwen!

 

 

 

Het programmaInvestering

Jouw investering in dit Personal Life Mapping programma bedraagt:

Losse sessie                                €  99,00 incl. BTW

Module 1                                       € 479,00 incl. BTW

Module 2                                      € 479,00 incl. BTW

PLM programma compleet    € 939,00 incl. BTW

 


Wanneer

Wekelijks kan er gestart worden met het programma.

Er is een beperkt aantal plaatsen. Vraag naar de beschikbaarheid.

 


Waar

Inezpire – beyond coaching

Inez van Boxtel

06-51796211

info@inezpire.nl

www.inezpire.nl

Energiepraktijk Balance

Mariska Korte

Kalmoeslaan 31 , Rijnsaterwoude

06-20359397

welkom@energiepraktijkbalance.nl

www.energiepraktijkbalance.nlHeb je na het lezen van deze informatie interesse gekregen om met het PERSONAL LIFE MAPPING programma aan de slag te gaan, vul dan hieronder je gegevens in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend telefonisch intake gesprek.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.